Min uteplats blev en perfekt plats för fina bilder

Hej allihop, hoppas ni är pigga, glada och taggade på ett nytt inlägg. Idag ska det handla om varför jag valde att anlita företaget Portside Development AB när jag behövde hjälp av en stenläggare i Kungsbacka med omnejd.

Som ni vet jobbar jag med sociala medier, vilket gör att jag jobbar mycket med både bilder och text på internet. Med det sagt tycker jag det är viktigt att hitta olika bakgrunder som passar bra för min stil på bilder, det har gjort att jag även jobbar mycket med mitt hem för att få det så fint som möjligt så att det kan passa som bakgrund. Förra våren slog det mig att fixa till min uteplats för att kunna använda den som fotostudio när solen låg på och gav bra ljus, därför ville jag göra om den lite bland annat genom att lägga ny stengrund. Jag har ingen erfarenhet inom det området och anlitade därför en stenläggare i Kungsbacka som kunde hjälpa mig med en fin stenläggning på min uteplats. Jag hade hört mycket bra om det företaget jag nämnde tidigare och valde därmed att anlita just dem för arbetet. Tillsammans med dem kunde jag komma fram till en tanke om hur uteplatsen skulle bli otroligt fin och även passa mina bilder. Efter mycket grubblande kom vi fram till en idé som de sedan utgick ifrån i sitt effektiva och noggranna jobb, vilket gav mig ett resultat jag verkligen kunde vara stolt över. Idag står jag med en uteplats som passar perfekt som fotostudio till mina bilder tack vare det här företaget och deras duktiga stenläggare i Kungsbacka.