Vill du skaffa dig en film till din produkt?

God dag på er alla läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas ni ska tycka är intressant. Som egen företagare inom en stor affärskedja, händer det att vi ska lansera en ny produkt. Nu har jag kommit i kontakt med ett företag som har lyckats att skapa en modern och högkvalitativ reklamfilm. De har med hjälp av en drönare gjort en helt unik reklamfilm som kommit mycket nära de människor och den produkt som skulle lanseras. Företaget som jag talar om heter Reklamfilm, och de har många strängar på sitt instrument. För att nämna några områden, så kan man med deras hjälp kan få producerat till exempel reklamfilmer, företagsfilmer och rekryteringsfilmer. De har kontor i Norrköping men de har kunder runt om i hela Sverige. På grund av att jag tyckte att de var så bra när de gjorde reklamfilmen, anlitade jag dem också, när vi senare på hösten skulle ha en företagsfest, en kräftskiva, och jag lät Reklamfilm spela in olika inslag ifrån denna fest.

 

Under själva inspelningarna så använde sig företaget av en drönare och det är just detta som är deras grej. Filmen blev levande och autentisk, helt i enlighet med mina behov. Det blev en suverän film som fick försäljningen av denna produkt att skjuta i höjden. Väl investerade pengar med andra ord. På grund av att jag tyckte att det här var så bra, skulle jag verkligen rekommendera även dig att anlita detta företag. Är du representant för ett företag som behöver hjälp att skapa en högkvalitativ företagsfilm eller reklamfilm, eller behöver hjälp att rekrytera personal? Kanske vill du precis som jag också har gjort, nämligen spela in en företagsfilm om du ska ha firmafest, som innehåller inslag av företagets verksamheter? Då vågar jag påstå att du kommer att göra ett riktigt bra val om du väljer Reklamfilm