Anettes Fotvård Happy Feet

God middag! I mitt yrke som fotograf på en större dagstidning så är jag ständigt på språng. Jag har skaffat en sån här stegräknare och bara idag har jag gått 10 000 steg. Inte undra på att jag får ont i fötterna. Men nu har jag börjat att gå på en medicinsk fotvård i Nyköping, och jag ställer mig frågan varför jag inte börjat med det här långt tidigare, för det är ju så bra! Företaget som jag går till heter Anettes Fotvård Happy Feet. Jag får inte skriva om det här företaget i tidningen, det finns så många regler när det gäller public service, men här på min blogg är det jag som är herre i mitt eget hus, så här skriver jag precis det som faller mig in. Detta företaget är ju ett så bra företag, och jag är helt övertygad om att det finns många människor som skulle vara förtjänta av medicinsk fotvård i Nyköping! 

 

Går ni till Anettes Fotvård Happy Feet ska ni känna till att ni kan få kvalificerad hjälp till att bli av med edra problem med fötterna! Hon Jangebro som äger företaget, har uppnått en kompetens i sin utbildning som innehöll både teori och praktik, i att behandla förhårdnader, svamp, liktornar, vårtor eller tjocka naglar. Mina problem var mest mina värkande fötter och underben, men sedan jag började med denna medicinska fotvård i Nyköping, har jag nästan helt kommit tillrätta med problemen. Det är ändå viktigt att jag fortsätter att komma dit, i förebyggande syfte. Alla ifrån 8 års ålder är välkomna att ta del av olika behandlingar inom medicinsk fotvård i Nyköping som erbjuds. Här kan alla få hjälp, oavsett om det är små eller stora behandlingar som krävs!